Hodnocení obchodu

4,9 1087 hodnocení
5
1036x
4
30x
3
11x
2
2x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
D Avatar autora Dana | 21.1.2022
S obchodem jsem velice spokojená, efektivní komunikace, rychlé dodání. Koupila jsem tři háčkované jarmulky pro syna. (1) Černá háčkovaná jarmulka s šedými a bílými detaily 212499: je moc hezká, taková klasika. (2) "Frik" kippa - jarmulka 22 cm, modro-černo-bílá 78/XXX633 : je překrásná. (3) "Frik" kippa - jarmulka 21 cm, zeleno-modrá 78/XXX626: vypadá na obrázku lépe než ve skutečnosti, možná to dělá ten světlý okraj jarmulky, nějak to není ono, uvažovala jsem, jestli ji rovnou nevyhodit, ale pak jsem ji nechala jako náhradní.
HP Avatar autora Helena Pekárková | 17.1.2022
Perfektni, rychle dodani, vstricna komunikace, neuveritelny vyber.
P Avatar autora Pavel | 17.1.2022
Naprostá spokojenost a vstřícnost. Děkuji.
JB Avatar autora Jiří Boček | 14.1.2022
Nejsem žid, ale tričko Mossadu mě zaujalo. Je to má oblíbená tajná služba. A sortiment je velice zajímavý
A Avatar autora Angie | 13.1.2022
Som velmi spokojná s nákupom, rychla reakcia na objednavku, milý tovar
K Avatar autora Kateřina | 12.1.2022
Rychlé dodání, velký výběr. Odpověď na dotaz ohledně zboží do 2 dnů.
GP Avatar autora Gabriela Palečková | 12.1.2022
Dobrá komunikácia , rýchle vybavenie. Ďakujem pekne.
M Avatar autora marie | 9.1.2022
Děkuji za služby i nabídku.
M Avatar autora Martina | 8.1.2022
Slušná komunikace, dobré zboží.
Y Avatar autora Yan | 8.1.2022
Byla to bleskovka!
JK Avatar autora Jarmila Kavanová | 8.1.2022
nesmírně.
JM Avatar autora Jana Masaryková | 6.1.2022
Vynikajúce služby, ďakujem. Kniha Juraja Šajmoviča je strhujúci príbeh záchrany rodiny, príbeh rodinnej spolupatričnosti a lásky a veľký obraz detstva i histórie kúpeľného mesta. Štýl rozprávania je neobyčajne farbistý. Čítanie "jedným dychom".
M Avatar autora Miriam | 6.1.2022
Velmi spokojena
DT Avatar autora Daniela Tichá | 1.1.2022
Ano
PM Avatar autora Prokeš Matěj | 30.12.2021
Vřele doporučuji, s nákupem jsem spokojen
MM Avatar autora Martin Mach | 26.12.2021
Rychlé, příjemné, vstřícné
TA Avatar autora Tomáš Arndt | 26.12.2021
Ano, velmi jsem spokojen. Rychlé vyřízení, příjemné jednání, velmi zajímavý sortiment.
DK Avatar autora David Klein | 25.12.2021
Jsem velmi spokojen, nádherné věci, příjemné prostředí
K Avatar autora Kateřina | 24.12.2021
Rychlé dodání, super :)
R Avatar autora Roman. | 24.12.2021
Nakupuji v tomto obchodě a doporučuji.
Google rating

Google Recenze

4.9

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné