Bissli REMIX - 100% košer křupky - KOSHER for Passover
Kód: 78/XXX246Související produkty

Tyhle křupky Bamba děti naprosto milují! A vědí proč, jsou skutečně velice dobré a hlavně 100% kosher, 100% Izraelské a 100% z přírodních surovin. 25 g. Vyrobeno v Izraeli.

Hmmm, cibulové křupky Bissili onion, mňam! 100% Kosher, 100% Izraelské! 70 gr. Made in Israel! Košer na Pesach, kosher for Passover Expirace, listopad 2022

Bezva křupky Bissli s příchutí pizzy. 100% košér, 100% lahodné. 70 gr. Made in Israel!

Výborné kosher zelené olivy bez pecek z Izraele, 100% košer, Izraelský produkt, velké výhodné balení - brutto 560gr.

Vynikající košer 100% rozpustná káva z Izraele. Lahodná chuť Vás pohltí. 200gr balení, Made in Israel!

Cidre granátové jablko. Oblíbené pro děti, na oslavy á la dětské šampaňské.

Solené krekry Papouchado, 110 gramů Minimální trvanlivost do: 23. 06. 2023

Košer med - Med květový z České republiky 750 gr

Vynikající košer 100% rozpustná káva mocca z Izraele. Lahodná chuť Vás pohltí. 200gr balení, Made in Israel!
Detailní popis produktu
Bissli kosher křupky
Složení: pšeničná mouka (69%), rostlinné oleje (palmový a slunečnicový), sůl, zvýrazňovače chuti (glutaman sodný, guanylát disodný, inosinát disodný), dextróza, dehydrované droždí, rýžová mouka, hydrolyzovaný sojový protein, umělé kouřové aroma, dehydratovaná cibule, aromata, koření, kyselina (kyselina citronová), antioxidant (extrakt z rozmarýnu).
Alergeny: pšenice, soja.
Hmotnost: 70 g
Výživové hodnoty na 100 g: 525 kcal; tuky: 28 g, z toho saturované tuky: 4,3 g; sacharidy: 59 g, z toho cukry: 0,5 g; bílkoviny: 9,3 g; sůl: 1,4 g.
Trvanlivost: viz obal
Vyrábí: Osem Food Industries Ltd., Shoham 6085001, Israel; Prodává: AirMarketing.cz s.r.o.; jewish-eshop.cz, Belgická 27, Praha 2
Doplňkové parametry
Kategorie: | Košer potraviny |
---|---|
Lakoma: | Pessach |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.